I'm a title. Click here to edit me

Malo o ronjenju...

 

Hrvatska ima više od tisuću otoka i hridi, spektakularne podmorske zidove pune crvenih koralja i gorgonija, olupina, jata riba, podmorske zidove sa jastozima, antičke olupine i razna čuda koja će tek biti otkrivena.

Mi imamo više od dvadeset godina iskustva u ronilačkom turizmu i ronili smo po cijelom Jadranu, od Cavtata do Istre.

Veći dio naših gostiju su ronioci,od rekreativnih do tehničkih koji rone na dubine veće od 120m. Kapetan je ronilački instruktor,sve je prilagođeno rioniocima s mogučnošću ronjenja na nitrox i trimix. U našoj ponudi imamo razne ronilačke aktivnosti i lokacije, od uvala s morskim konjićima, arheoloških lokaliteta, koraljnih grebena, špilja pa do dubokih olupina za tehničko ronjenje. Mogućnosti putovanja i ronilačkih lokacija su beskonačne.

Ronilačke ture se kreiraju individualno o željama gostiju ili možete odabrati neke od ponuđenih koje najčešće imamo.

Imamo puno ozbiljnih ronilačkih klubova kojima nudimo neke od najtežih zarona u Hrvatskoj ako što su olupina Ninuccia, 115 metara dugi brod koji leži potopljen na dnu pokraj Rogoznice, putničko-teretni brod Zagreb potopljen u 1917 na dubinu od 75m, Palestro potopljen u poznatoj Viškoj bitki na 120m dubine i mnoge druge.

Na brodu imamo dva Bauer  ( 200 i 280 L/min) i jedan Becker (450L/min) kompresor. Nudimo besplatne olovne utege za ronjenje tako da ne morate nositi svoje, imamo opciju iznajmljivanja ronilačkih boca. Svaki zaron na Visu košta dodatnih 10-35€ koje plaćate izravno nositelju ronilačke koncesije na Visu, ali svaki zaron se isplati.

Evo nekih korisnih linkova o ronjenju u Hrvatskoj:

http://www.ronjenjehrvatska.com/en/

http://www.diving.hr

https://www.facebook.com/WrecksOfTheCroatianAdriatic